woensdag 5 januari 2011

Notebook

Om dit nieuwe jaar te beginnen, zal ik maar eens beginnen met goede ideeën te bedenken. Een van mijn eerste goede ideeën van 2011 heb ik deze week bedacht. Dit idee wil ik met jullie delen, misschien hebben jullie het al lang zelf bedacht, haha. Het idee is een notitieboekje die ik altijd mee draag, zodat als ik inspiratie heb voor een nieuwe post, ik deze meteen kan opschrijven. Mijn ideeën wil ik per maand opschrijven en voor de maand januari '11 heb ik er al heel wat :).


Dit cute boekje heb ik bij de Hema gekocht. Ik had hem al eerder gekocht, voor een ander doel, maar ik heb toch besloten 'm hiervoor te gebruiken.:)Nailpolish die ik hier draag; Essence colour&go
                                                         no. 27 'No more drama


Love

6 opmerkingen:

 1. Handig zo'n notitieboekje! Ik gebruik vaak de notitie optie in mij mobiel als ik spontaan inspiratie krijg, maar zo'n boekje ziet er eigenlijk veel leuker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt leuk zo'n notitie boekje!!!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee, maar zoals younique al zegt, ik gebruik mijn mobiel. maar wel super leuk idee hoor--!
  ♥'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig! Ik ben ook echt zo weg van notitieboekjes, heb er zeker een stuk of dertig thuis liggen. (Ik kan niet stoppen met kopen...)
  xxx ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ja ik gebruikte zelf eerst ook de notitieoptie in mijn mobiel, maar zo vond ik het toch weer iets speciaal hebben, en zo kan ik ook als ik onder de les inspiratie heb, het meteen opschrijven, waardoor de kans dat mijn mobiel wordt afgepakt kleiner is, haha.

  BeantwoordenVerwijderen