donderdag 23 december 2010

Got that glitter on my eyes..

Heb al een paar dagen niet meer gepost, excusez moi.
Maandag ben ik gaan winkelen in Maastricht, want ik moest nog de laatste kerstcadeautjes halen, en in Maastricht kun je super winkelen.^^ Ook heb ik nog een trui voor mezelf gekocht, kon hem niet laten hangen, hihi. Dinsdag en woensdag ochtend moest ik werken dus dat betekent vroeg opstaan. Vandaag had ik vrij dus ik heb heerlijk uitgeslapen. Ook heb ik foto's gemaakt van de sneeuw, want hier sneeuwt het al de hele dag volop. En het is al bijna kerstmis, dus misschien dat het nog sneeuwt dan.

Ik zal nu even een paar dingen posten, ten eerste zou ik een foto van m'n selfmade poncho posten. Dus here it is..
Let niet op de domme foto..
Het is een kortere poncho met onderaan zo'n frutseltjes.
Wat vinden jullie ervan?


Ook heb ik vanochtend mijn haren geverfd. De laatste tijd houd ik het bij roodachtige tinten. Ik heb het nu robijnrood geverfd en dit is het resultaat..
Het is best wel donker, want ik heb nu een tijdje koperkleurig gehad, dus dan is dit best donker, maar in het licht is het best wel fel. Ik vond het wel leuk zo voor de kerst weer een nieuw kleurtje. :)

Het is bijna kerstmis
Wat gaan jullie met kerst doen?:)
Op kerstavond gaan we altijd gourmetten, dus morgenavond ook en daarna cadeautjes.
Hopelijk krijg ik Cannibal van Ke$ha, die had ik gevraagd.^^
En ik krijg nieuwe kleren, zelf uitgekozen. ;p
Dan weet ik al dat ik dat leuk vind haha.

Wat doen jullie aan met Kerst?:)
Ik weet het al helemaal voor Eerste Kerstdag, over Tweede Kerstdag weet ik nog niet helemaal wat ik dan aan zal trekken. Op Eerste Kerstdag trek ik mijn zandkleurige harembroek aan en een zachtroze truitje, die ik allebei morgenavond zal krijgen.(a) Ik heb nog nieuwe schoenen gekocht in verschillende bruintinten, die leuk zullen staan bij m'n nieuwe broek en ik heb nog wat gouden glittertjes gekocht voor op m'n ogen die matchen met mijn bruine kleding.


xox

1 opmerking: